Om Anemones Verden

Bloggen er opkaldt efter min datter Anemone. Jeg selv hedder Margit, så valget var ikke svært.

Anemonesverden er mit legested – et sted hvor jeg kan give kreativiteten frit spil. I vil komme til at støde på indlæg om lidt af hvert. Livsstil, interiør, vores familieliv og ikke mindst DIY, som er min store passion.

Jeg er 43 år. Opvokset i Jylland, nu bosat nord for København. Udover Anemone på 8 år har jeg Sebastian på 12 år. Han er vild med fodbold. Det er Anemone ikke. Tilgengæld har hun arvet min store passion for kreative sysler og DIY, og det er noget vi nyder at lave sammen. Derfor fik bloggen navnet anemonesverden.

Til dagligt udfolder jeg mig hos Rosendahl Design Group, hvor jeg som Head of Marketing & E-commerce er så priviligeret at få lov til at arbejde med alle vores fantastiske brands: Lyngby Porcelæn, Kay Bojesen, Holmegaard, Rosendahl, JUNA, Bjørn Wiinblad, Arne Jacobsen og Global.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med. Tjek også gerne min Instagram profil: @anemonesverden. Her vil du også kunne følge med i min og Anemones verden.

Tak for din tid.