Om Anemones Verden

Bloggen er opkaldt efter min datter Anemone. Jeg selv hedder Margit, så valget var ikke svært!

Anemonesverden er mit legested – et sted hvor jeg kan give kreativiteten frit spil. I vil komme til at støde på indlæg om lidt af hvert. Livsstil, interiør, vores familieliv og ikke mindst DIY, som er min store passion.

Jeg er 48 år. Opvokset i Jylland, nu bosat nord for København. Udover Anemone fra 2009 har jeg Sebastian fra 2005. Han er vild med fodbold. Det er Anemone ikke. Til gengæld har hun arvet min store passion for kreative sysler og DIY, og det er noget vi nyder at lave sammen. Derfor fik bloggen navnet anemonesverden.

Til dagligt udfolder jeg mig hos ApoPro online apotek, hvor jeg som Head of Marketing & E-commerce er så privilegeret at få lov til at arbejde med alle de digitale flader.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med. Tjek også gerne min Instagram profil: @anemonesverden. Her vil du også kunne følge med i min og Anemones verden.

Tak for din tid.