Hvorfor en blog?

“Hvorfor laver du ikke en blog?”. Det spørgsmål har jeg fået flere gange. Indgangene har været forskellige. Nogen vil gerne læse mere om mine forskellige DIYs. Andre synes det er sjovt at følge med i de finurlige stunder der opstår med børn, og dem har jeg mange af med Anemone, min datter fra 2009 og Sebastian fra 2005.

Jeg er kreativ og iderig af natur og tror på, at det er godt at kaste sig ud i nye ting for at udfordre sig selv og blive klogere på sig selv og på livet. Så nu skulle det være. Bloggen har nu (den 25. maj 2017!) set dagens lys, og jeg er spændt, ydmyg og meget glad – og også lidt nervøs.

Hvis du vil, kan du læse mere om mig og baggrunden for anemonesverden her: http://anemonesverden.dk/om-anemones-verden-2/

Tak fordi du læste med. Der vil snart komme flere indlæg.

Kærlig hilsen Margit/Anemonesverden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *